Brigitte

MIJN Metamorfose – De metamorfose van Brigitte uit Doetinchem

Naam: Brigitte Kambel-Bleumer
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Werkzaam in de logistiek
Leeftijd: 35 jaar
Hobby’s: Wandelen, bakken, koken en tuinieren
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Ik wilde een professioneel advies. Ik ben uit de selectie gekozen om mee te doen! Super gaaf.

Voor het juni-nummer was Brigitte uit Doetinchem de uitverkorene om te mogen deelnemen aan de metamorfose.

Brigitte model draagt haar hele leven al kort haar, iets dat ze prettig vindt maar de kleur vindt ze saai. Dus daar gaan we wat aan doen. “Wij als team vinden het ontzettend leuk om een dame te voorzien van een pittig kapsel en wel met de tondeuse! Dat zijn er immers niet veel” aldus Ingrid van Hairemotion. “Het is inderdaad kort geschoren en het boven haar iets langer gelaten, zodat je deze wat meer kunt stijlen. Daarna hebben we de coupe geblondeerd, uitgespoeld, verzorgd en klaar gemaakt voor de finishing touch. Lekker de föhn erdoor en afgewerkt met een Superego pasta van de Goldwell. Kort maar krachtig!” Brigitte kreeg nog goed advies mee: “Was deze blonde coupe met een blond shampoo van de KMS en spray daarna het in met een blijvende conditioner voor meer glans en souplesse. Werk het lekker af naar je eigen stijl en klaar is het!”

Prachtig en sportief

Daarna bezocht Brigitte de kledingzaak LEF in Hengelo. “We hebben even gevraagd wat ze zelf graag zou dragen. Samen hebben we de collectie door gelopen en heeft ze een aantal setjes gepast. Uiteindelijk vertelde Brigitte dat ze zich het fijnste voelt in een jurk. Die is het uiteindelijk ook geworden en staat haar absoluut prachtig. We hebben de jurk (€ 89,99) gecombineerd met een spijkerjasje (€ 69,99) om de look weer sportief af te stijlen.”

Reactie

Super blij! Ook de kleur past perfect bij mij. Tot over 4 weken!

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
LEF: www.lef-store.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *