MIJN Voorbeschouwing januari 2024

MIJN Voorbeschouwing – januari 2024

Iedere maand, in het weekend vóór de verspreiding, kijken Daniël en Angela alvast vooruit op de nieuwe editie van MIJN Magazine. Dat doen ze doormiddel van een videopresentatie; MIJN Voorbeschouwing!

Vanaf dinsdag 9 januari verschijnt de nieuwe editie van MIJN Magazine. Zodoende belichten Angela en Daniël kort enkele highlights die te lezen zijn in deze januari-editie, waaronder het thema Industrie & Business, Page 6 Model Benthe, MIJN Droomhuis (het Tolhuisje in Zelhem), MIJN Verhaal met Lorena Meuleman en nog veel meer.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *