Voorbeschouwing

MIJN Voorbeschouwing – juni 2024

Iedere maand, in het weekend vóór de verspreiding, kijken Daniël en Angela alvast vooruit op de nieuwe editie van MIJN Magazine. Dat doen ze doormiddel van een videopresentatie; MIJN Voorbeschouwing!

Vanaf dinsdag 11 juni verschijnt de nieuwe editie van MIJN Magazine. Zodoende belichten Angela en Daniël kort enkele highlights die te lezen zijn in deze juni-editie, waaronder het thema Mobiliteit & Vervoer, de nieuwe rubrieken MIJN Huisdier en MIJN Natuurroute, de zelfbouw Westfield kitcar van René Wolters in MIJN Auto en In Bed Met volkszanger Tinus Hoekstra. Verder spannend nieuws over een nieuwe winacties van MIJN Magazine!

Maar voor wie denkt dat alles van een leien dakje gaat… We helpen je graag uit de droom. Kijk, luister en geniet van een mooie compilatie bloopers (van één dag!) van Angela en Daniël tijdens de opnames van deze editie van MIJN Voorbeschouwing!

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *