Voorbeschouwing

MIJN Voorbeschouwing – maart 2024

Iedere maand, in het weekend vóór de verspreiding, kijken Daniël en Angela alvast vooruit op de nieuwe editie van MIJN Magazine. Dat doen ze doormiddel van een videopresentatie; MIJN Voorbeschouwing!

Vanaf dinsdag 5 maart verschijnt de nieuwe editie van MIJN Magazine. Zodoende belichten Angela en Daniël kort enkele highlights die te lezen zijn in deze maart-editie, waaronder het thema Zorg & Welzijn in de Achterhoek, de gave DAF 33 uit 1973 van Aart Nijland in MIJN Auto, In Bed Met Nathals-bier grondlegger Tijn Spekkink, het huis Landfort in Megchelen in MIJN Droomhuis en nog veel meer.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *