Bennie uit Aalten

MIJN Vrijgezel – Bennie uit Aalten

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Bennie Siebelink
Leeftijd: 46 jaar
Woonplaats: Aalten

De in Aalten geboren Bennie is 46 jaar oud en woont in IJzerlo, een buurtschap in Aalten. Hij is de jongste van het gezin en heeft nog 2 broers. In het dagelijks leven werkt hij bij een boomkwekerij en tref je hem daar veel op de trekker. Hier werkt hij inmiddels als trouwe werknemer al ruim 15 jaar!

Passie

Bennie vertelt in het gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd een grote passie heeft voor landbouw gerichte modelbouw en is daarnaast een echte Deutz fan. Hij ontwerpt zelf ook radiografische modelbouw tractoren en stelt deze zelfs tentoon op beurzen en tijdens demonstraties. Als voorzitter van de schietvereniging Jong Gelre is hij zelf ook regelmatig op de schietbaan te vinden. Je komt Bennie niet snel in een kroeg tegen, maar voor een avondje bioscoop of gezellig thuis TV kijken is hij wel te porren.

Serieus

Hij is op zoek naar een leuke en serieuze dame, die net als hij ook lief, rustig en trouw hoog in het vaandel heeft staan. Hij geeft Angela aan dat hij qua uiterlijk valt op een volslanke dame ‘die wat vlees op de botten heeft zitten’. Het belangrijkste is dat het een serieuze relatie is, waarbij je een leuke band opbouwt, het fijn hebt samen en elkaar goed aanvoelt. Bennie geeft aan dat hij een goed luisterend oor kan bieden.

Interview

Wil je meer weten over Bennie en een indruk van hem krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met hem heeft gehad bij Suzie’s Farm in Aalten.

Kennismaken met Bennie? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *