Daniëlle de Wilde

MIJN Vrijgezel – Daniëlle de Wilde uit Doetinchem

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand oktober is Daniëlle de Wilde uit Doetinchem. Deze zonnige, extraverte en goedgehumeurde Achterhoekse is 49 jaar oud. Daniëlle is geboren en getogen in Doetinchem en een écht familiemens. Zo heeft ze een zeer sterke band met haar zus en zwager, met wie ze ook haar vriendengroep deelt. Ook haar ouders en nichtjes spelen een belangrijke rol in haar leven. In het dagelijks leven is ze accountmanager bij Eisma Media Groep in Doetinchem.

Daniëlle vertelt in gesprek met Angela dat ze in zijn vrije tijd alles behalve een saai leven heeft. In een adem noemt ze sporten, theater (vooral cabaret), bioscoopje pakken, musicals, sauna, carnaval, Oktoberfeesten, festivals zoals Zwarte Cross en Huntenpop, borrelen, uit eten, terrasje en shoppen. Netflix mag natuurlijk niet ontbreken. Bingewatchen vindt ze heerlijk! En in de soms saaie, donkere wintermaanden knutselt ze wat door te schilderen op kleine doekjes. Haar favoriete vakantie omschrijft ze als zon, zee en zwembad, maar altijd gecombineerd met stuk cultuur en ontdekken wat het land te bieden heeft. Daniëlle is gek op Griekenland en is op verschillende eilanden geweest, maar het meest op Kreta.

Ze is op zoek naar een leuke man, want ‘alleen is leuk, maar met z’n tweeën kan het nog leuker zijn’. Daniëlle is zelf 1.83 cm lang en zou zodoende een man willen treffen die gelijk aan haar is of zelfs iets groter. Ze hoopt op een klik met een man die haar durft te zien en waarderen zoals ze is.

Wil je meer weten over Daniëlle en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij Restaurant De Beren in Doetinchem.

Kennismaken met Daniëlle of nog meer van haar weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

Bekijk het interview:

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *