MIJN Vrijgezel Dave uit Braamt

MIJN Vrijgezel – Dave uit Braamt

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand april is Dave Westerhoff uit Braamt

Naam: Dave Westerhoff
Leeftijd: 43 jaar
Woonplaats: Braamt

Dave is geboren en getogen in Arnhem. Destijds kwam hij voor de liefde naar de Achterhoek en zou nooit meer terug willen naar Arnhem. Dave is kwart-indo en heeft als kind gestotterd. Het stotteren heeft hij overwonnen.

Rust gevonden

Als opgeleide timmerman werkt hij graag met zijn handen. Jarenlang heeft hij een eigen onderneming gehad in Gaanderen en Doetinchem. Ook heeft hij bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt. Nu heeft hij zijn rust gevonden bij een bekende groothandel in Duiven.

Creatief

Dave vertelt in het gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd graag creatief bezig is in en rondom zijn huis. Hij houd van wandelen. Daarnaast is hij een groot muziekliefhebber, waarbij hij graag dancefestivals bezoekt. Als voormalig eigen ondernemer is een vakantie houden niet altijd haalbaar en zodoende is Dave lang niet op vakantie geweest, wat hij opnieuw zou willen oppakken.

Eerlijk en trouw

Een goeie vriendschap staat bij Dave hoog in het vaandel. Hij is op zoek naar eerlijke en trouwe vrouw. Dave heeft bewust gekozen voor de rubriek MIJN Vrijgezel. In het verleden heeft hij online kanalen uitgeprobeerd maar dat viel tegen. Dave oogt bescheiden maar zodra het ijs gebroken is komt de spontaniteit naar boven.

Interview

Wil je meer weten over Dave en een indruk van hem krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met hem heeft gehad bij de De Ploeg Horeca in Varsseveld.

Kennismaken met Dave? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *