MIJN Vrijgezel Iris Rasing

MIJN Vrijgezel – Iris Rasing uit Didam

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand juli is Iris Rasing uit Didam. Deze stoere en pittige Achterhoekse is 27 jaar jong. Iris is geboren en getogen in een rustig buitengebied in Didam en is de jongste uit een gezin van drie. Zodoende is ze trotse tante van een neefje en nichtje waar ze erg gek mee is. In het dagelijks leven werkt ze bij sportschool Aerofitt en volgt ze ook de opleiding tot fitness instructrice.  

Iris vertelt in gesprek met Angela dat ze in haar vrije tijd sowieso graag in de sportschool komt, maar als dierenvriend ook graag tijd doorbrengt met haar Duitse herder. Ze houdt van een feestje op z’n tijd en spreekt ook graag met vrienden af en bezoekt van tijd tot tijd een tractorpulling wedstrijd. Een echter passie van Iris is toch wel haar motor, waar ze graag op mag rijden! Deze stoere chick is dus alles behalve een meisje-meisje.

Ze is op zoek naar een relatie en heeft tot op heden nog niet de ware gevonden. Haar ideale vriend is ook haar maatje, waarmee ze een toekomst kan opbouwen. Een dierenvriend die óók sportief is aangelegd en mocht hij motor rijden, dan scoort hij wel direct pluspunten!

Wil je meer weten over Iris en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij Restaurant De Beren in Doetinchem.

Kennismaken met Iris of nog meer van haar weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

Bekijk het interview:


___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *