MIJN Vrijgezel – Jeroen Nijenhuis

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand januari is Jeroen Nijenhuis uit Lievelde. In het dagelijks leven is Jeroen mechanisch monteur. In zijn vrije tijd zet hij zit veel in voor anderen met vrijwilligerswerk, maar probeert hij ook regelmatig te sporten. Sleutelen aan auto’s is een andere passie van hem. Jeroen is op zoek naar een gezellige vrouw, die zelf ook de handen graag uit de mouwen steekt en een actief leven heeft. Wil jij meer weten over Jeroen en een betere indruk krijgen? Bekijk in onderstaande video het gesprek dat Angela Schokkin met hem heeft gehad. Wil je eens kennismaken met Jeroen of nog meer van hem weten? Mail ons via redactie@mijnmagazine.nl en we brengen jullie in contact met elkaar.

Naam: Jeroen Nijenhuis
Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Lievelde
Beroep: Mechanisch monteur
Hobby’s: sporten en vrijwilligerswerk

Bekijk het complete interview hieronder:

___________________________________________________________________

MIJN Vrijgezel

MIJN Magazine gaat in hun rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer van MIJN Vrijgezel? Klik dan op de onderstaande link voor alle MIJN Vrijgezellen. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.