MIJN Vrijgezel – Jeroen Rensen uit Lichtenvoorde

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Jeroen Rensen
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Lichtenvoorde

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand januari is Jeroen Rensen uit Lichtenvoorde. Deze van oorsprong uit Doetinchem afkomstige 30 jarige is een trouwe en zorgzame man. Jeroen heeft een eigen gezinswoning aan de rand van Lichtenvoorde en heeft een vaste baan in Bredevoort.

Vrije tijd

Jeroen vertelt in gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd houdt van lekker uit eten en gezelligheid. Hij geniet van het leven en is daarnaast ook regelmatig op zijn mountainbike te vinden. Hij heeft van vroeger uit een hechte vriendengroep waar hij ook graag tijd mee doorbrengt en het gezellig mee heeft.

Op zoek

Na een aantal relaties te hebben gehad, is Jeroen op zoek naar leuke en serieuze vrouw met pit. Het samen zijn is namelijk een stuk gezelliger! Hij hoopt op een vrouw die net als hij houdt van lekker relaxen tijdens een vakantie.

Interview

Wil je meer weten over Jeroen en een indruk van hem krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met hem heeft gehad bij Restaurant Paddy’s in Doetinchem.

Kennismaken met Jeroen of nog meer van hem weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.