Jeroen Rensen

MIJN Vrijgezel – Jeroen Rensen uit Lichtenvoorde

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Jeroen Rensen
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Lichtenvoorde

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand januari is Jeroen Rensen uit Lichtenvoorde. Deze van oorsprong uit Doetinchem afkomstige 30 jarige is een trouwe en zorgzame man. Jeroen heeft een eigen gezinswoning aan de rand van Lichtenvoorde en heeft een vaste baan in Bredevoort.

Vrije tijd

Jeroen vertelt in gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd houdt van lekker uit eten en gezelligheid. Hij geniet van het leven en is daarnaast ook regelmatig op zijn mountainbike te vinden. Hij heeft van vroeger uit een hechte vriendengroep waar hij ook graag tijd mee doorbrengt en het gezellig mee heeft.

Op zoek

Na een aantal relaties te hebben gehad, is Jeroen op zoek naar leuke en serieuze vrouw met pit. Het samen zijn is namelijk een stuk gezelliger! Hij hoopt op een vrouw die ook net als hij houdt van lekker relaxen tijdens een vakantie.

Interview

Wil je meer weten over Jeroen en een indruk van hem krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met hem heeft gehad bij Restaurant Paddy’s in Doetinchem.

Kennismaken met Jeroen of wil je nog meer van hem weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan gerust een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en dan we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *