Lonny Idink

MIJN Vrijgezel – Lonny Idink uit Winterswijk

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Lonny Idink
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: Winterswijk

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand november is Lonny Idink uit Winterswijk. Deze spontane maar ook vlotte dame is 41 jaar oud. Lonny is geboren en getogen in de Achterhoek. Na een stage in Parijs kreeg ze in de Franse hoofdstad een baan aangeboden en is blijven werken en wonen. Na 16 jaar in Parijs te hebben geleefd, is ze nu weer terug in de regio. Hoewel het re-integreren hier best wel weer even een ding was, voelt zij zich weer helemaal op haar plek. De vrijheid en rust met familie in nabije omgeving is erg prettig, ook voor haar 8 jaar oude zoon. In het dagelijks leven is ze werkzaam bij 247 Tailor Steel in Varsseveld op de afdeling Customer Service. Daar komt haar talenknobbel goed van pas!

Lonny vertelt in gesprek met Angela dat ze in zijn vrije tijd graag mag wandelen en van de buitenlucht houdt. Daarnaast is lezen, vooral literaire thrillers, en lekker dansen op de dansvloer haar ding. Vooral Salsa! Ze gaat dus ook graag naar een kroeg of een concert. Lonny geeft aan dat ze echt een initiatiefrijk persoon is, graag mag organiseren en dus een echte doener is.

Ze is op zoek naar een leuke man die ambitieus en enthousiast is en ‘alles ook goed op orde heeft’. Lonny geeft ook aan dat hij een aanvulling moet zijn op haar leven en zeker geen invulling. Samen leuke dingen ontdekken, nieuwsgierig en leergierig zijn. Ze hoopt op een levenslustige man. 

Wil je meer weten over Lonny en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij Restaurant De Beren in Doetinchem. Je kunt het interview ook bekijken op HelemaalAchterhoek.nl

Kennismaken met Lonny of nog meer van haar weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *