mijn vrijgezel

MIJN Vrijgezel – Louise de Slegte

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand februari is Louise de Slegte uit Aalten. De vrolijke moeder van 2 zoons vertelt openhartig bij Angela wat meer over haarzelf en haar hobby’s. Zo zingt ze in een koor, mag graag gezellig met vriendinnen shoppen en op stap en zet zich veel in als vrijwilliger. Voor Louise is een relatie geen directe must, maar het biedt toch wel de gezelligheid en geborgenheid die je met een partner deelt. Het samen leuk hebben!
Wil je meer weten over Louise en een betere indruk krijgen? Bekijk in onderstaande video het gesprek dat Angela Schokkin met haar heeft gehad. Wil je eens kennismaken met Louise of nog meer van haar weten? Mail ons via redactie@mijnmagazine.nl en we brengen jullie in contact met elkaar.

Naam: Louise de Slegte
Leeftijd: 50 jaar
Woonplaats: Aalten

Bekijk het complete interview hieronder:

___________________________________________________________________

MIJN Vrijgezel

MIJN Magazine gaat in hun rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer van MIJN Vrijgezel? Klik dan op de onderstaande link voor alle MIJN Vrijgezellen. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *