vrijgezel-luc-hesselink

MIJN Vrijgezel – Luc Hesselink uit Silvolde

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Luc Hesselink
Leeftijd: 45 jaar
Woonplaats: Silvolde

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand juni is Luc Hesselink uit Silvolde. Deze stoere en nuchtere Achterhoeker is 45 jaar oud. Luc is geboren in Azewijn en is daar in het verenigingsleven nog altijd actief bij de schutterij en toneel. In het dagelijks leven werkt hij in Ulft bij een houthandel.

Vrije tijd

Luc vertelt in gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd graag mag klussen aan zijn huis en het leuk vindt om te koken. Vooral BBQ-en is zijn ding! Uiteraard horen ook de huishoudelijke taken erbij, maar echte vrijetijdsbesteding vindt Luc in het fietsen, winkelen, naar familie of met vrienden naar de kroeg. Een avond voor de haard naar de TV kijken is echter ook geen straf.
Zijn favoriete vakanties zien er wisselend uit. Van wintersport en skiën in Oosterrijk tot een zomervakantie ergens in Nederland. Water, zon en sneeuw spreekt hem allemaal aan.

Hij is al een tijdje alleen en staat open voor een relatie. Luc heeft het qua werk en een eigen koopwoning goed voor elkaar. Zijn ideale vriendin heeft het hart op de goede plek, is een gevoelsmens, lief en eerlijk. Hij heeft niet een direct bepaald type waarop hij valt, want iedereen heeft wel iets moois. Luc hoopt op en vriendin waar hij een mooie toekomst mee kan opbouwen, het gezellig mee kan hebben en samen het geluk weten te vinden.

Wil je meer weten over Luc en een indruk krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met hem heeft gehad bij Loco Eten en Drinken in Lievelde.

Kennismaken met Luc of nog meer van hem weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

Bekijk het interview:

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *