Monique uit zelhem

MIJN Vrijgezel – Monique uit Zelhem

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Monique Dijkman
Leeftijd: 50 jaar
Woonplaats: Zelhem

De in Doetinchem geboren Monique is 50 lentes jong en woont in Zelhem. In het dagelijks leven is ze thuishulp en in haar vrije tijd doet ze pilates en vind ze het leuk op kaartjes te maken en diamond painting. Een echte crea bea dus!

Vrije tijd

Monique vertelt in het gesprek met Angela dat ze geniet van haar hobby’s, maar het in de weekenden heerlijk vindt om te fietsen of wandelen, een terrasje te pakken of vrienden te bezoeken. Maar je kunt haar ook tegen het lijf lopen op een evenement, zoals Zomerfeesten Zelhem, Piratenfestijn, Stadsfeest Doetinchem, etc.

Op zoek

Ze is op zoek naar een nette en verzorgde man, die eerlijk en oprecht ook hoog in het vaandel heeft staan. Het zou natuurlijk mooi zijn als hij dezelfde hobby’s heeft en dus fietsen en wandelen leuk vindt. Dit is uiteraard geen pré, het is bij een relatie altijd geven en nemen vindt Monique. Het belangrijkste is dat het een serieuze relatie is, waarbij je een leuke band opbouwt en het fijn hebt samen.

Interview

Wil je meer weten over Monique en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij De Groes in Zelhem.

Kennismaken met Monique? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *