Nicole

MIJN Vrijgezel – Nicole uit Doetinchem

Naam: Nicole Heersink
Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Doetinchem

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand Mei is Nicole Heersink uit Doetinchem

De in Doetinchem geboren en getogen Nicole is 38 jaar oud, moeder van 2 jongens en geniet van het leven. Na een tijdje van haar vrijgezellenbestaan te hebben genoten is ze nu klaar voor een nieuwe relatie. Na verschillende dates gooit de 38 jarige Doetinchemse het over een andere boeg en kiest ze voor MIJN Vrijgezel. Nicole is een trouwe werkneemster en werkt al menig jaar in de food-branche in Winterswijk. Daarnaast is ze in Doetinchem geen onbekend gezicht. Ze is regelmatig werkzaam op de markt in Doetinchem waar ze geniet van het mensencontact en de dienstverlenende functie. Nicole is een echt mensen-mens.

Veel onderweg

Nicole vertelt in het gesprek met Angela dat zij in haar vrije tijd graag met vriendinnen onderweg is om lekker te winkelen en hapje te eten. Daarnaast bezoekt ze regelmatig een pretpark met haar jongens en wandelt ze ook graag! Verder is ze een groot muziekliefhebber, waarbij ze graag festivals bezoekt. Nicole is reislustig en heeft al veel van de wereld gezien. Ieder jaar gaat ze met haar kinderen lekker op vakantie en kan ze daarnaast goed skiën en zoekt ze in de winter de bergen op.

Stapje verder

Ze is op zoek naar lieve en zelfstandige man met humor. Verzorging staat bij haar hoog in het vaandel. Nicole staat zelf met beide benen op de grond en zoekt in een partner een aanvulling en geen invulling. Voor haar is het belangrijk dat haar partner tegengas durft te geven. Het leuke aan deze rubriek van MIJN Magazine is dat het niet om een vleeskeuring gaat maar een stapje verder. Spannend vind ze het wel, maar schamen doet ze zich absoluut niet. Ik ben wie ik ben!

Interview

Wil je meer weten over Nicole en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij Paddy’s Food & Drinks in Doetinchem. Bekijk de video hieronder!

Kennismaken met Nicole? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *