MIJN Vrijgezel – Patty uit Terborg

MIJN Vrijgezel – Patty uit Terborg

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt. Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand april is Patty Lenderink uit Terborg.

Naam: Patty Lenderink
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Terborg

De in Zelhem geboren en getogen Patty is 31 jaar oud en woont inmiddels ruim 7 jaar op haarzelf in Terborg. Ze komt uit een gezin van 4 en heeft nog een jonger zusje. Familie staat bij haar hoog in het vaandel. In het dagelijks leven is Patty fulltime Supply Chain Analyst bij Van Egmond Groep in Doetinchem. Dit is haar eerste werkgever en deze is ze dusdanig trouw, dat ze recent haar 12½ jaar jubileum daar heeft beleefd.

Muziekliefhebber

Patty vertelt in het gesprek met Angela dat zij in haar vrije tijd graag leest. Ze is dol op boeken en heeft een ware bibliotheek thuis! Daarnaast is ze een groot muziekliefhebber, waarbij ze graag live bandjes bezoekt. Wandelen vindt ze ook heerlijk na een werkdag, zodat ze even lekker haar hoofd kan vrijmaken. Reisluchtig is ze zeker. Patty is zelfs 2 maanden backpackend door Nieuw-Zeeland getrokken. Azië staat nog op haar bucketlist, zo geeft ze aan.

Trouw

Ze is op zoek naar eerlijke en trouwe man. Iemand die positief in het leven staat, open minded is en graag dingen onderneemt. Patty geeft aan bewust niet te kiezen voor de online kanalen om te daten, want dit staat te ver van haar af. Het leuke aan deze rubriek van MIJN Magazine is juist dat ze zichzelf kan laten zien. Het is immers belangrijk om een gevoel te krijgen bij iemand.

Interview

Wil je meer weten over Patty en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij Suzie’s Farm in Aalten.

Kennismaken met Patty? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *