Rick Lahallo

MIJN Vrijgezel – Rick Lahallo uit Doetinchem

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand september is Rick Lahallo uit Doetinchem. Deze vrolijke en goedlachse Achterhoeker is 22 jaar jong. Rick is geboren en getogen in Doetinchem en woont momenteel nog bij zijn ouders thuis. Momenteel werkt hij veel bij Restaurant De Beren in Doetinchem, waar hij vooral het maken van cocktails erg leuk vindt om te doen. Binnenkort start zijn vierjarige studie ‘Creative Business and Communication’ in Amsterdam en hoopt hij uiteindelijk iets in de mediawereld te kunnen gaan betekenen.

Rick vertelt in gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd graag actief bezig is, zoals tweemaal in de week sporten met een personal trainer. Verder is hij, mede door zijn eerdere studie Toerisme, graag aan het reizen. Op dit moment bestaat het echter even uit veel werken en geld verdienen.

Hij is weliswaar niet actief op zoek naar een relatie, maar staat er wel volop voor open. Een maatje hebben, die samen leuke dingen doen zoals een film kijken, zijn zaken die hij mist. Echte harde vereisten bij een vriendin heeft Rick niet, al hoopt hij vooral dat er een klik is en ze ook een beetje sportief is. 

Wil je meer weten over Rick en een indruk van hem krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met hem heeft gehad bij Restaurant De Beren in Doetinchem.

Kennismaken met Rick of nog meer van hem weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

Bekijk het interview:

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *