MIJN Vrijgezel - Ruben Anvelink

MIJN Vrijgezel – Ruben Anvelink

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand april is Ruben Anvelink. Deze stoere en goedlachse man is 33 jaar jong en geboren en getogen in Bredevoort. Hier woont hij al wat jaartjes op zichzelf op één van de mooiste plekjes van de stad. In het dagelijks leven werkt Ruben bij Eggink Verpakking als chauffeur van de bus én in het magazijn.

Ruben vertelt in gesprek met Angela dat hij in zijn vrije tijd graag sportief bezig is en dat is goed te zien. Zo staat hij als keeper niet alleen onder de lat bij de plaatselijke voetbalvereniging, maar traint ook één van de jeugdteams en vervult een rol in het jeugdbestuur. Naast voetballen houdt Ruben ook van hardlopen en fietsen. In zijn overige vrije tijd zoekt hij graag de gezelligheid op door met vrienden af te spreken, wat te drinken en lekker relaxed te genieten. Drukke discotheken zijn nooit zo zijn ding geweest.

Inmiddels is Ruben al geruime tijd vrijgezel en staat hij open voor een relatie. Hij is op zoek naar een gezellige, sportieve vrouw. Humor is ook erg belangrijk, want het samen gezellig hebben is erg belangrijk. Het zou natuurlijk geweldig zijn als ze ook gek is van voetbal en ze er samen in kunnen optrekken, maar in andere vormen samen sportief zijn is ook goed. Elkaar aanvullen, maar ook de ruimte laten in hobby’s, lekker samen genieten van een goed gesprek, een biertje, een wijntje en goede muziek!

Wil je meer weten over Ruben en een indruk krijgen? Bekijk onderstaand het hele gesprek dat Angela met hem heeft gehad tijdens een potje bowlen bij De Ploeg Horeca in Varsseveld.

Bekijk het hele gesprek met Ruben in de onderstaande video!

Kennismaken met Ruben of nog meer van hem weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

Naam: Ruben Anvelink
Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Bredevoort

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *