Sharon Ruiken

MIJN Vrijgezel – Sharon Ruiken

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Sharon Ruiken
Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats: Dinxperlo

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand mei is Sharon Ruiken. Deze stoere en vrolijke dame is 34 jaar jong. Ze is geboren en getogen in Gendringen en na een uitstapje in Arnhem inmiddels weer woonachtig in het Achterhoekse Dinxperlo. In het dagelijks leven werkt Sharon als juf op een basisschool in Loil en is ze moeder van een zoon en dochter.

Sharon vertelt in gesprek met Angela dat ze in zijn vrije tijd altijd wel met iets bezig is, afhankelijk van de week. Zijn haar kinderen thuis, dat staat alles in het teken om de dagelijkse beslommeringen draaiende te houden. Naar het voetbal, naar dansen en het vooral gezellig met hen hebben. Als ze alleen is, dan mag ze graag op haar motor rijden, heeft ze gitaarles of gaat ze met haar vader schieten op de schietbaan. Uiteraard is er ook echte qualitytime voor vriendinnen en gezelligheid.
Als het even kan gaat ze ieder jaar op vakantie, samen met de kinderen naar een camping in Nederland. Maar ze is ook al eens alleen naar het buitenland op vakantie geweest. Een vakantie vol zon, zee, strand en cultuur!  

Sharon is al een tijdje alleen en staat open voor een relatie. Ze heeft het goed en alles prima voor elkaar, maar het leven delen is zoveel leuker! Ze is zodoende op zoek naar aanvulling en zeker geen opvulling. Iemand die haar leven verrijkt, zorgt dat er balans en evenwicht blijft en zo nu en dan ook eens wat tegengas geeft. Een lieve, verzorgde en gezellige vent!   

Wil je meer weten over Sharon en een indruk krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad op het terras bij De Groes in Zelhem.

Kennismaken met Sharon of nog meer van haar weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *