Ursula Jonkvorst uit Doetinchem

MIJN Vrijgezel – Ursula Jonkvorst uit Doetinchem

MIJN Magazine gaat iedere maand in gesprek met een Achterhoekse vrijgezel. Voor de rubriek MIJN Vrijgezel gaat Angela Schokkin in gesprek met een man of vrouw, waarbij deze zichzelf voorstelt.

Naam: Ursula Jonkvorst
Leeftijd: 52 jaar
Woonplaats: Doetinchem

Onze Achterhoekse vrijgezel van de maand december is Ursula Jonkvorst uit Doetinchem. Deze spontane 52 jarige dame is een heerlijk warm persoon en open boek. Ursula is moeder van 4 kinderen, die allemaal zijn uitgevlogen en sinds kort ook trotse oma! Daarnaast heeft ze als echte dierenliefhebber ook een hondje. In het dagelijks leven is ze parttime werkzaam in de zorg als verzorgende.

Na een aantal relaties te hebben gehad, is ze op zoek naar leuke en serieuze partner. Het online daten is leuk of jezelf weer te ontdekken en herpakken, maar voelt toch erg onpersoonlijk. Ze hoopt op een man die net als haar ook eerlijkheid, empathie en (uiterlijke) verzorging hoog in het vaandel heeft staan. Niet onbelangrijk; Ursula heeft echt een hekel aan roken!

Wil je meer weten over Ursula en een indruk van haar krijgen? Bekijk het gesprek dat Angela met haar heeft gehad bij Restaurant Paddy’s in Doetinchem.

Kennismaken met Ursula of nog meer van haar weten? Als je een mail stuurt naar redactie@mijnmagazine.nl brengen we jullie in contact met elkaar.

___________________________________________________________________

Oproep

Wil jij ook meedoen aan de rubriek MIJN Vrijgezel? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar redactie@mijnmagazine.nl en we nemen contact met je op voor een nadere kennismaking.

___________________________________________________________________

Vorige edities

MIJN Magazine gaat in de rubriek MIJN Vrijgezel op zoek naar leuke vrijgezellen mannen of vrouwen in de Achterhoek. Meer zien van MIJN Vrijgezel? Ga naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn_vrijgezel/ voor alle voorgaande edities!


Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *