Boenders

MijnKennis: meer dan alleen de cijfers

Ben jij ondernemer in het mkb of zzp-er? Of wil je voor jezelf gaan beginnen? Weet dan dat
MijnKennis speciaal voor ondernemers is die hun zaken perfect geregeld willen hebben en niet van losse eindjes houden. We spraken met Barry van Aken, kantoormanager MijnKennis in Doetinchem
.

Wat doen jullie precies?
“Wij verzorgen de salarisadministratie, pensioenen, verzekeringen, arbo, juridisch advies en natuurlijk de administratie voor het mkb, maar ook voor zzp-ers.  Omdat wij al deze disciplines onder één dak hebben, sluiten al deze producten naadloos op elkaar aan en zijn ze afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor loop je geen onnodige risico’s en betaal je ook nooit te veel.”

Wie zijn jullie klanten?
“Met ruim 1000 klanten in ons bestand kan ik zeggen dat we van alle markten thuis zijn. Bekende klanten uit de omgeving zijn bijvoorbeeld Olthuis Bloemkunst, ABC-hekwerk Achterhoek en Tomesen Parket en Design.”

Jullie zijn voorlopers in Online administratie. Wat betekent dat precies?
Wij behoren volgens Exact tot één van de Top 10 kantoren wanneer het gaat om het verwerken van online administraties. Voor al onze klanten richten wij een online dashboard in waar je in één oogopslag kunt zien hoe je er financieel voor staat. Tijdens het webinar op 11 december kun je zien hoe dit eruit ziet en hoe simpel je bijvoorbeeld jouw facturen kunt uploaden, zodat ze automatisch in jouw administratie worden verwerkt.”

Wat is de MijnKennis app?
In de eerste helft van 2021 maken we nog een volgende stap in onze digitalisering door de introductie van onze MijnKennis App. In de app kun je snel een vraag stellen aan jouw adviseur. Verder heb je direct toegang tot belangrijke documenten zoals verzekeringspolissen, kwartaalcijfers en jaarrekeningen.”

Zijn er ook webinars?
”Op vrijdag 11 december is er een gratis webinar waar we meer vertellen over de diensten die we leveren. Daarnaast laten we ook zien hoe het online dashboard er precies uitziet en hoe makkelijk het in het gebruik is. Natuurlijk is er ruim de tijd vragen te stellen of een aparte afspraak in te plannen. Je kunt je aanmelden op onze website www.mijnkennis.nl. ”

Maak nu gebruik van onze december actie! Sluit een 2-jarig online administratieabonnement af en ontvang de eerste maand gratis.

Meer weten? Volg dan op vrijdag 11 december ons gratis webinar waar je alles uitleggen over onze diensten en hoe simpel het online dashboard werkt waarmee je 24/7 bij bent met jouw administratie. Aanmelden via: www.mijnkennis.nl.

Vragen? Mail Barry: barry.vanaken@mijnkennis.nl of bel direct 085 – 485 4111

Ons kantoor bevindt zich op de Edisonstraat 84 in Doetinchem. Wij hebben ook een kantoor in Lent ( Nijmegen).

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *