Minder gazon, meer lang bloeiende planten en mooie bestrating

henkes hovenier

Bent u dol op de natuur; op vogels, vlinders en bijen?

Dan deelt u de deze passie met Hovenier Henkes Graven uit Bredevoort. Zijn klanten vragen hem steeds vaker om een tuin met natuurlijke prairiebeplanting aan te leggen. Henkes: ‘Dat is geweldig want een gazon levert voor vogels en insecten weinig op. Een tuin met dit soort natuurlijke en lang bloeiende beplanting trekt juist veel vogels, bijen en vlinders aan. Zo’n tuin vraagt ook nog eens veel minder water en is verrassend onderhoudsarm’.

Naast natuur houdt Henkes Hovenier ook van mooie bestrating. Zijn hart ligt bij het hergebruik van oude materialen, maar hij ziet ook de schoonheid van bijvoorbeeld strak beton. Henkes: ‘Ik combineer gebakken materiaal vaak met halfverharding zoals Achterhoeks Padvast. Ik gebruik dat graag omdat ik er natuurlijke lijnen mee kan maken. Ik kies bij mijn ontwerpen vaak voor minder bestrating, maar ik ga dan wel voor kwaliteit.’

Nieuwsgierig naar HenkesHovenier zijn ideeën over de aanleg, verandering of het onderhoud van uw tuin? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

T: 06-21 97 62 27

S: www.hovenierhenkes.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *