van stage naar baan

Mitchell zit helemaal op zijn plek bij Hoornstra Infrabouw

Mitchell is 26 jaar en als grondwerker werkzaam bij Hoornstra in Doesburg. Hoornstra is vanouds een familiebedrijf dat zich in de infrasector bevindt en door heel Nederland werkzaam is. Mitchell neemt je graag mee in zijn ervaring als jong talent bij deze Achterhoekse werkgever.

Kan je ons vertellen hoe je bij Hoornstra terecht bent gekomen?
Mijn eerste contact met het bedrijf ontstond toen ik begon met een vakantiebaantje. Al snel werd mij na deze periode een baan aangeboden. Helaas had ik nog niet de nodige ervaring, maar gelukkig gaf Hoornstra mij de kans om een opleiding te volgen tot vakman GWW.

Er zijn dus veel doorgroeimogelijkheden bij Hoornstra. Je kunt je in je functie verder ontwikkelen en ook opleidingen volgen zoals ik dat heb gedaan. Door alle verschillende projecten die ik heb voltooid, heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Bij elk project dat je doet, krijg je een grote verantwoordelijkheid. Zo blijf je doorgroeien en jezelf ontwikkelen.

Wat maakt Hoornstra voor jou zo’n mooie werkgever?
De werkzaamheden bij Hoornstra zijn erg divers en leuk om te doen. Zo werk ik bijvoorbeeld door heel Nederland en is er geen dag hetzelfde. Er gebeuren ook wel eens dingen die onvoorzien zijn. Tijdens het graven zijn we bijvoorbeeld wel eens op een stuk stadsmuur of een oude granaat gestuit.

Daarnaast vind ik het team waarmee we werken erg fijn. Met ongeveer 120 collega’s zijn we in staat om te groeien, maar blijft het contact wel heel persoonlijk. Je kent elkaar en maakt gemakkelijk een praatje met elkaar. Echt een ‘ons kent ons cultuur’.

De leeftijden in de organisatie zijn heel divers, maar dat is juist mooi. Als jongeren kunnen we veel leren van de ervaren collega’s die al langer werkzaam zijn bij deze organisatie. Om die kennis over te dragen, zijn we nu meer dan ooit op zoek naar technische jongeren. Hoornstra is een gezellige organisatie met doorgroeimogelijkheden en ambitieuze collega’s.

Wil je meer informatie of contact opnemen met Hoornstra? Bekijk dan de bedrijfspresentatie op achterhoekwerkt.nl!

Mijn Achterhoek Werkt

___________________________________________________________________

MIJN Achterhoek werkt

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. We zijn constant bezig met het maken van duurzame matches door middel van verschillende projecten en evenementen. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Klik dan op de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-achterhoek-werkt/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *