DODULOVO

Modulovo Futurehomes bouwt de woningen en kantoren van de toekomst

Er is keuze uit meerdere modellen. ,,Het tiny house kan al na drie maanden klaar om in te leven worden opgeleverd,” vertelt directeur-eigenaar Teun Aleven. ,, Elke woning heeft een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn extreem energiezuining.”

De modulaire woningen van Modulovo kunnen dé oplossing voor het gebrek aan woningen in Nederland vormen. Ze kunnen volledig aan de wens van de koper aangepast worden, zijn door de lage bouwkosten goed betaalbaar en kunnen snel worden opgeleverd.

Hoge kwaliteit
,,De kwaliteit van de woningen is, mede doordat we geen houtskeletbouw gebruiken maar lightsteel, erg hoog,” vertelt Aleven. ,,We zijn een half jaar geleden met de verkoop begonnen en de belangstelling voor onze woningen en bedrijfsruimte is groot. We hopen binnenkort groen licht te krijgen voor een eerste project met tien woningen in Schagen, Noord-Holland.”

Modelwoning
Op het terrein van Modulovo Futurehomes in Kilder staat inmiddels een complete ingerichte modelwoning.  ,,Iedereen is welkom deze compleet ingerichte woning te bekijken en beleven,” nodigt Aleven uit.

Oud Doetinchemseweg 1a

7035 CR  Kilder

info@modulovo-futurehomes.com

0619574946

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *