Technisch specialist

Monteurs zijn vooral technisch specialist

Een professionele onderneming met een complete dienstverlening. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij Autobedrijf Harold Arendsen terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, schadeherstel, financiering, lease en een allround verhuurbedrijf.

Beide vestigingen in ’s-Heerenberg en Ulft beschikken over een geavanceerde werkplaats met de meest moderne (uitlees)apparatuur. In de werkplaats komen onder andere Julian Bisselink, Swen Kuiperij en Jay Arentz in actie. De jonge automonteurs hebben het uitstekend naar hun zin. “Het is een prima werkplek met een stuk vrijheid.

Technisch specialist

Grote voordeel is de kleinschaligheid, daardoor kennen we de meeste klanten persoonlijk. Je denkt met ze mee. Dat gebeurt proactief. Bijvoorbeeld door als optie een gebruikt maar goed onderdeel te adviseren als het budget nieuw niet toelaat.” Julian en Swen fungeren als technisch specialist. Dat betekent dat ze naast alle mechanische handelingen ook bedreven zijn in het stellen van diagnoses, want elektronica wordt steeds belangrijker.

Fijn werken

“We hebben daarvoor alles in huis, kennis en apparatuur.” Jay is leerling automonteur. Hij leert de fijne kneepjes van zijn collega’s. “Ideaal, zo hebben wij de afgelopen jaren ook ervaring op kunnen doen”, zeggen Julian en Swen. “We vormen een leuk team en hebben veel tevreden klanten. Dat maakt het fijn werken.”

Contactgegevens

Autobedrijf Harold Arendsen
Goorsestraat 2 ’s-Heerenberg, tel. 0314 66 20 55
Ambachtstraat 7 Ulft, tel. 0315 726164
info@haroldarendsen.nl
I   www.haroldarendsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *