Mooi Kappers personeel

Mooi Kappers al vijf jaar succesvol met uniek concept in TERBORG

Vijf jaar geleden opende Mooi Kappers haar deuren in het centrum van Terborg. “wij hebben destijds goed nagedacht over ‘wat’ en vooral ‘hoe’ we willen zijn. Een gastvrije, kwalitatief goede salon die de klant ook positief verrast als het de prijs betreft! Dit is een succesvol concept: een laagdrempelige kapsalon, waar iedereen zonder afspraak kan binnenlopen. In onze salon voel je je meteen op je gemak, door de gemoedelijke sfeer en dit in combinatie met de vakkennis, kwaliteit en creativiteit.

We hebben er vijf jaar geleden bewust voor gekozen om zonder afspraken te werken. Heb je nu tijd en zin hebt om naar de kapper te gaan, dan kun je altijd bij ons terecht.” 
Binnen dit concept valt ook een speciaal abonnement voor mannen. Voor slechts € 25,00 per maand, kun je onbeperkt naar de kapper. Uiteraard kunnen vrouwen met een korte coupe hier ook gebruik van maken.

Succes

Ons concept werkt. Bij Mooi Kappers is het al vanaf dag één druk. Elke dag staan er vier kapsters in de salon om de klanten te adviseren, knippen, kleuren en stylen. Mandy: “We zijn begonnen met z’n tweeën, maar moesten al snel uitbreiden om aan de vraag te kunnen voldoen.”

De droom

De inmiddels 33-jarige Lichtenvoordse is al vanaf haar achttiende kapster en wilde graag nog eens haar eigen zaak beginnen. Het was best spannend om die droom uit te laten komen. Het gekozen pand stond al jaren leeg en was alles behalve een visite kaartje voor de salon. Echter de ligging en de grote van de ruimte zagen we volop mogelijkheden. Dat het bijna volkomen leeg was gaf ons de mogelijkheid ‘to start from scratch’. ‘Met de nodige inspanningen en met vereende krachten is het een prachtige salon geworden waar ik heel trots op ben’ aldus Mandy. Dat er in Terborg al diverse salons waren heeft mij niet tegengehouden en het is gebleken dat we ieder met een eigen concept goed naast elkaar kunnen functioneren.creëer je de gewenste uitstraling.

Keune Ambassador Salon

Wij zijn trots om een Keune Ambassador Salon te mogen zijn. Dat betekent dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling.
Door de samenwerking met Keune, als Ambassador Salon krijgen wij op diverse vlakken een extra kwaliteitslabel. Wij zijn gespecialiseerd in blond kleuringen van balayage tot verschillende folie technieken. Daarbij gebruiken wij Bond Fusion. Met Bond Fusion kunnen ze lighter and brighter gaan zonder dat de kwaliteit van het haar word aangetast.

In de maand december viert Mooi Kappers haar 5 jarige jubileum met de klanten. Daarom komt er een actie met de producten van Keune. Bij aankoop van één verzorgings- of stylingproduct krijgen klanten één product gratis.


Mooi Kappers                                                                          
Hoofdstraat 13                                                                        
7061 CG Terborg 

Openingstijden:
Di:   09.00 – 18.00
Wo: 09.00 – 18.00
Do:  09.00 – 18.00
Vrij: 09.00 – 18.00
Za:   09.00 – 14.00

Volg Mooi Kappers op social media:
https://www.instagram.com/mooikappers/   
https://www.facebook.com/mooikappers 
    

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

                                                        

                   

                                                                                                

                     

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *