Motorfiets

Motorfiets taxaties met passie en expertise

Bij Waardetaxaties beoordelen we een breed scala aan voertuigen, waaronder motoren. Ik voer alle voertuigtaxaties uit, maar als er een keer een motortaxatie op mijn pad komt, ben ik extra in mijn element.

Sinds 2018 werk ik bij Waardetaxaties. Naast mijn werk als voertuigtaxateur ben ik een enthousiaste liefhebber van motorfietsen. Mijn specifieke interesse ligt bij bobbers, scramblers, streetfighters en naked bikes. Om mijn kennis actueel te houden, lees ik regelmatig motormagazines zoals MOTO73 en Noppennieuws. Soms bezoek ik een motorbeurs.

Deskundige motorfietstaxatie

Wie bij ons een motorfietstaxatie laat uitvoeren, ontvangt een hoogwaardig en uitgebreid rapport met een degelijke onderbouwing. Bij een verzekeringsclaim is duidelijkheid ontzettend belangrijk en onze rapporten bieden geen ruimte voor discussie.

Wat is de motorfiets écht waard?

Kenners, handelaren, beleggers en liefhebbers bekijken een motorfiets met een andere blik. Vooral als het een uniek exemplaar betreft. Gezien de marktfluctuaties adviseren wij om elke 2 jaar een motorfietstaxatie uit te voeren. Tijdens deze periode is de verzekeraar verplicht bij totaalschade de waarde uit te keren die in het taxatierapport is vastgesteld.

Hertaxatie betekent 10% korting

Voor al onze verzekeringstaxaties geldt een korting van 10% bij hertaxatie. Mijn advies? Neem geen risico en kies ervoor om je waardevolle motor regelmatig te laten taxeren. Bij totaalverlies is de emotionele kant natuurlijk ongekend. Het is dan wel fijn als je een passende compensatie van de verzekeraar ontvangt.

Meer informatie

Wil jij meer weten over een WEV-taxatie? Via deze link vindt je de meest gestelde vragen:

https://www.waardetaxaties.nl/over-ons/veelgestelde-vragen/wat-is-een-wev-taxatie/

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *