DACHSER

Dachser: Move The World, Move Your Future

In de logistiek kun je alle kanten op! Niet alleen met transport zelf, maar ook qua banen. Bij DACHSER vind je de meest uiteenlopende beroepen: denk hierbij aan het verplaatsen van pallets in de loods als loodsmedewerker of het plannen van transportritten op de planning afdeling.

Maar bijvoorbeeld ook aan customer service, IT, marketing, sales, secretariaat, boekhouding, human resources en nog veel meer. Logistiek is ontzettend divers en al deze verschillende medewerkers zijn nodig om de logistieke keten en de wereld draaiende te houden.

Bij DACHSER staan mensen centraal en in de tal van functies vind je een grote mate van diversiteit onder de werknemers. Zo biedt de logistiek dienstverlener een breed scala stage- en leerwerkplekmogelijkheden aan op elk niveau en op bijna elke afdeling. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor de ervaren professional die een nieuwe stap wil zetten in zijn of haar carrière. DACHSER geeft medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen en tegelijkertijd door te groeien door interne opleidingen aan te bieden. De slogan ‘Move The World, Move Your Future’ staat hierbij centraal. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Neem dan contact op met hr.zevenaar@dachser.com – DACHSER komt graag met jou in contact!

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *