Boenders

Munsterman BV: Sterk in verhuur

Flexibel familiebedrijf voor particulier en professional

Sterk in verhuur. Munsterman BV heeft een grote en zeer moderne huurvloot van de beste merken en bedient daarmee professionals en particulieren. Het servicegerichte familiebedrijf met een lange historie geldt als een betrouwbaar adres voor mechanisatie in de landbouw, groentechniek en industrie. Naast de verhuur van machines kunnen klanten terecht voor verkoop, onderhoud en reparatie.

Munsterman BV werd in 1960 opgericht door Bertus Munsterman. De grondlegger richtte zich vooral op tractoren. Met de intrede van zijn zoon Henny in 1980 werd het assortiment completer door het toevoegen van onder andere heftrucks. Inmiddels is met Michiel en Sjoerd Munsterman ook de derde generatie actief, een waarborg voor de continuïteit van de onderneming met vestigingen in Varsseveld (hoofdkantoor) en Enschede.

Het huren van machines wordt steeds gewilder. Het grote voordeel is de flexibiliteit. Bedrijven kunnen pieken tijdelijk opvangen zonder gelijk vast te zitten aan hoge investeringskosten. Ook is het handig bij eenmalige of kortdurende klussen. Je hebt gelijk de kosten in beeld en je hebt geen omkijken naar onderhoud en reparatie. Kortom, je weet precies waar je aan toe bent. Munsterman BV is helemaal thuis in de verhuurmarkt. Het bedrijf beschikt over veel ervaring en investeerde flink in de uitbreiding van de huurvloot. Als dealer van de beste merken kan er uitkomst worden geboden voor intern transport, agro industrie en groentechniek. De nieuwe of jonge machines worden allemaal uitstekend onderhouden in de eigen werkplaats en staan daarmee garant voor bedrijfszekerheid. Er is een enorme keuze aan machines zoals heftrucks, hoogwerkers, tractoren, pallettrucks, reachtrucks, knikladers, miniknikladers, shovels, reinigings- en onkruidbestrijdingsmachines, tuin & parkmachines (met bijvoorbeeld zit- en robotmaaiers, kettingzagen en handgereedschap) en elektrische voertuigen. Munsterman BV is exclusief dealer van gerenommeerde topmerken als Toyota, Haulotte, New Holland, Honda, Avant, Husqvarna en Goupil.

Kwaliteit

De machines kunnen worden gekocht of gehuurd, net wat de klant wil. Iedereen kan vertrouwen op kwaliteit, service en advies. De machines en middelen worden jaarlijks in eigen huis gekeurd en zijn dus voorzien van het erkende VA-keur. Bedrijfsmatig gaat het om meer dan 1.000 keuringen per jaar. Naast de moderne werkplaats heeft Munsterman BV de beschikking over een groot onderdelenmagazijn met duizenden producten op voorraad, acht servicebussen die op locatie in actie komen, een uitgebreide storingsdienst en een onlangs vernieuwde showroom. Daar kunt u zo binnenlopen voor meer informatie of advies. Wilfred Gemmink is uw aanspreekpunt voor verhuurmogelijkheden, Sjoerd Munsterman voor landbouw en Joris Kuenen voor elektrisch vervoer en mobiliteitsoplossingen. Zoals over de zuinige en stille ev-bedrijfswagens van Goupil die zeer populair zijn vanwege de mogelijkheden en het gebruiksgemak.

De openingstijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.15 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Graag tot ziens bij:

Munsterman BV
Breukelaarweg 23
7051 DW Varsseveld
T    0315 241853
E    info@munstermanbv.nl
I     www.munstermanbv.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *