Muziekweken in Amphion: The Stones, The Beatles, Johnny Cash, CCR, Fleetwood Mac en Sinatra!

Herinneringen ophalen met de beste coverbands

De beste coverbands wisselen elkaar de komende twee weken (de muziekweken) in hoog tempo af bij Amphion Cultuurbedrijf. Bij wie kom jij je beste herinneringen ophalen? Wie laten jouw muzikale hart sneller kloppen?

Maandag 15 november hoor je de unieke integrale vertolking van het album Abbey Road van The Beatles door The Analogues. Abbey Road is het laatste volwaardige album van The Beatles en is door The Beatles zélf nooit live gespeeld.

De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet woensdag 17 november een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische Creedence Clearwater Revival.

Op woensdag 24 november komt Johnny Cash op een unieke manier tot leven in de Johnny Cash Roadshow. Clive John, die ook uiterlijk een grote gelijkenis toont met de countrylegende lijkt op Cash en klinkt als Cash.

Meer fan van de Rolling Stones of The Beatles? Kom dan vrijdag 26 november genieten van de ‘concurrentiestrijd’ tijdens Stones vs The Beatles met de beste songs van deze iconen uit de popmuziek.

We sluiten de muzikale novembermaand op 27 november af met Jim Bakkum en Sergio Vyent voor een avond vol herkenning en verwondering over het leven en de werken van Sinatra in de voorstelling Sinatra – Under His Skin.

Kijk voor meer informatie over de muziekweek en tickets op https://www.amphion.nl/

___________________________________________________________________

Erop uit in de Achterhoek

Uitjes in de Achterhoek zoeken net zoals de muziekweken? Bekijk dan de mogelijkheden via https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *