Muziekzomer Gelderland

Muziekzomer Gelderland: 17 dagen lang genieten van muziek gespeeld door het beste talent van Nederland

De Achterhoekse muziekliefhebber heeft wat om naar uit te kijken! Van vrijdag 29 juli tot en met zondag 14 augustus 2022 vindt namelijk de ‘Muziekzomer Gelderland’ plaats. Getalenteerde musici, conservatoriumstudenten en young professionals, verzorgen dan meer dan tachtig gevarieerde optredens, verspreid over de provincie.

“Er is voor iedere muziekliefhebber wat wils,,” vertelt Voline Teeseling van Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON), de organisatie achter het festival. “Van muzikale wandelingen en familievoorstellingen tot concerten midden op de Veluwe. Er is een ruim aanbod aan voorstellingen, concerten en evenementen met muziek, theater, dans en tekst, op meer dan dertig bijzondere binnen- en buitenlocaties, zoals de Zwitsalfabriek in Apeldoorn, Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek, Radio Kootwijk, en het Bolwerck in Zutphen.”

Kom naar de Muziekzomer Gelderland
Sommige optredens zijn gratis, voor anderen moet een ticket besteld worden. Mensen onder de dertig betalen maximaal tien euro voor een ticket. Ga naar www.muziekzomer.nl voor meer informatie, locaties en tickets.

Spin-off festival Bloeï voor jongeren
Nieuw in de Muziekzomer Gelderland: Het eendaagse festival ‘Bloeï’ in Beekbergen op zondag 7 augustus. Dit festival is speciaal voor een jong publiek, gezinnen, twintigers en dertigers, en zal de komende jaren verder uitgroeien als dé plek waar muziek- en kunstcrossovers centraal staan. Er is onder meer spoken word, jazz en klassieke muziek te zien en te horen, maar  er zijn ook performances en optredens van singer-songwriters. Voor tickets en informatie: www.bloeifestival.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *