MyBusiness software

MyBusiness Software: één overzichtelijk softwarepakket voor al uw bedrijfsprocessen

MyBusiness Software B.V. in Groenlo is een echt familiebedrijf. Al sinds 2004 werken Marcel Oldenkotte (COO) met zoons Maarten en Cristian gezamenlijk aan softwareoplossingen voor het MKB. Door dicht bij de klant te staan en te luisteren naar diens behoeften en uitdagingen is dit bedrijf de ideale softwarepartner voor menige organisatie. Sleutel hiertoe vormt de MyBusiness Software.

Warmteservice Groenlo is een nieuw initiatief van Rob de Reus, die ook eigenaar is van Warmteservice Doetinchem. MyBusiness Software wordt standaard geleverd met een aantal essentiële modules – zoals e-mail, artikelbeheer en facturatie – één vestiging en twee werkplekken. Eén softwarepakket en één aanspreekpunt voor een vast maandelijks bedrag: overzichtelijker en praktischer kan haast niet. U komt zo nooit voor verrassingen te staan. Met het standaardpakket van MyBusiness kunt u uw bedrijf al in de gehele breedte administratief organiseren en automatiseren. U kunt ook extra modules en bundels aanschaffen die ook later nog eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Oplossingen voor diverse branches

Zo’n op uw onderneming toegespitste bundel is bijvoorbeeld Winkel Pro, Webshop Pro of Conceptstore die alle functionaliteiten bevatten die nodig zijn voor uw specifieke bedrijfsprocessen. Op de website worden al deze bundels en modules uiterst compleet en overzichtelijk gepresenteerd.

“Door de vele modules die toegevoegd kunnen worden, voelt het softwareproduct voor de klant uiteindelijk bijna als maatwerk,” vertelt Maarten Oldenkotte, CEO van het bedrijf. De branches waarin MyBusiness actief is, zijn Retail, Trading, Laundry & Dry Cleaning, Hospitality en Service. Maarten over de vele voordelen die de conceptstoresoftware biedt: “Leveranciers kunnen op afstand zien hoe hun producten in de conceptstore verkopen en via een portaal die producten beheren en aanvullen. Ook klanten kunnen bijvoorbeeld de voorraad van artikelen bekijken en deze op afstand bestellen.”

Het bouwen aan maatwerkapps en de UI van de toekomst gaan behoren tot het takenpakket van de Trainee Software Developer. Met deze apps kan contact gemaakt worden met het softwaresysteem van de klant. In de hospitalitysector – denk aan een vakantiepark – is dit bijvoorbeeld heel handig: gasten kunnen zo een ontbijt of extra nacht boeken of reserveren in het restaurant.

Bijzonder bij de eerstgenoemde vacature is dat MyBusiness de mogelijkheid biedt om werken en studeren aan de Hogeschool Utrecht (HU) te combineren. Wordt het vereiste aantal studiepunten behaald, dan betaalt MyBusiness achteraf de gemaakte studiekosten terug!

MyBusiness Software B.V.
Redoute 20 m
7141 JW  Groenlo
t 0544 – 46 86 66
i www.mybusiness.nl
e info@mybusiness.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *