Na 2 kinderen gebaard te hebben vind ik sexy blijven toch wel iets lastiger dan ik dacht…

Ooit kregen we geen genoeg van elkaar, maar nu liggen we als uitgeputte ouders in bed onder de lakens. Sexy zijn is lastig vertelt Angela.

Het is alweer een tijdje geleden. Eerlijk gezegd kan ik het me bijna niet meer heugen. Passievolle seks. Van die stomende sessies waar geen eind aan komt. Seks waar je de volgende dag soms een beetje voor schaamt. Juist! Die sessies….

Iedereen weet dat, zeker na het krijgen van kinderen, het tussen de lakens voorlopig niet meer wordt zoals het was. Als je kinderen hebt zijn er fases waarbij je het gevoel hebt dat alles op de automatisch piloot gaat en andere moeders op school morgens vragen, welke trein je deze keer geraakt hebt! Kortom het moment als je je bed ziet wel aan iets anders denkt dan aan seks. Zeker na het krijgen van kinderen bungelt seks ook ergens onderaan je prioriteitenlijstje – als het er überhaupt nog opstaat. Er is altijd wel een reden waarom het in een bepaalde fase niet gebeurd.

Het is niet omdat mijn vriend en ik elkaar niet meer aantrekkelijk of lekker vinden, maar omdat een gezin met jonge kinderen een soort bedrijf is, en het gewoon te druk is.

Hoe ik me ook voorneem om mijn vriend in een kittig outfitje te verassen voor een spannende avond, val ik toch 9 van de 10 keer in slaap op de rand van het bed van mijn zoontje. Soms nog voordat hij slaapt.

Mijn lijf! Die hunkert om zich weer sexy te voelen. Ik denk terug aan de tijd waarin ik heel hard riep dat het je eigen verantwoordelijkheid is om sexy te blijven voor je partner. Dat was vroeger. Na 2 kinderen gebaard te hebben vind ik sexy blijven toch wel iets lastiger dan ik dacht. Sexy blijf je immers zeker niet alleen voor je partner maar ook voor jezelf.

Eerlijk is eerlijk; mijn vriend heeft misschien iets minder moeite met mijn iets te romige lijf en kruipt graag in bed tegen een hangbuikzwijntje 😉 aan. De liefde is sterk, daar is geen twijfel over mogelijk, maar Fuck de Liefde! Ik wil de passievolle stomende sessies in bed waar geen eind aan komt.

Ik pak mijn prioriteitenlijst erbij, schroef seks 8 plaatsen naar boven, licht ons oppasmeisje in, block mijn agenda voor een middagje Hunkemöller en ga met volle borst mijn doel tegemoet. Passievolle seks, here I come!

xx Angela

Angela’s Wereld – oktober 2020
Uitgever – MIJN Magazine

___________________________________________________________________

MIJN Magazine columns

MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Ga ook naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/ voor een verzameling van alle columns!

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *