natuur

Natuur begraven in de Achterhoek

In 2021 is Natuurbegraafplaats Schapenmeer in gebruik genomen. Midden in de bossen bij Kastelendorp Vorden. Een bijzondere gebied waar je zelf een plek kunt kiezen die goed voelt.

Eeuwigdurend

Een plek ook die voor eeuwig is, opgaat in de natuur. Meneer knikt tevreden als ik hem dit vertel. Zo wil hij het, zo natuurlijk en normaal mogelijk. Geen zorg en gedoe voor zijn kinderen en kleinkinderen. Maar wel op een plek waarvan hij weet dat zijn kinderen hem zullen vinden, een plek die bij hem past.

Natuur

Onder het genot van een kopje koffie praten we verder over onze liefde voor de natuur. Over de zorg die we dragen voor dit mooie gebied. Hij vindt het mooi dat een ieder ervan mag genieten.

Een eigen plek uitkiezen

Meneer heeft zijn plek gekozen, onder een eik en tussen de bosbessen. Tevreden drinkt hij zijn kopje koffie leeg en ik kan alleen maar dankbaar zijn voor dit mooie gesprek.

Meer informatie: www.schapenmeer.org
Het informatiehuis is iedere dag geopend van 9.00 tot 17.00.
Het gebied is vrij toegankelijk. Voor het maken van een afspraak: 0575-757034

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *