Navarone-gitarist speelt seated show in DRU Poppodium

Het grote publiek kent hem wellicht als gitarist van de rockband Navarone. Roman Huijbreghs, in 2011 afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam, verrast sinds kort menigeen met akoestische solo-optredens waarbij hij niet alleen de gitaar, maar ook de stembanden bespeeld.

Op zaterdag 5 maart speelt Huijbreghs een solo seated van Navarone in het DRU Poppodium. In een intieme setting kan het publiek in het poppodium met een zitplaats en een drankje genieten van het concert.

Zijn eigen werk bestaat uit ‘dicht op de huid’-nummers over of voor zijn dierbaren en over zijn reis door het leven. Ook speelt hij covers die hem aan het hart liggen van artiesten als Bruce Springsteen en James Taylor. Zo ontstaat een intiem, avontuurlijk en gevarieerd akoestisch soloconcert – een pure muzikale ontmoeting. 

Informatie

De show begint om 20:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.

Navarone

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *