Nicole uit Doetinchem

Nicole uit Doetinchem gaat voor blond!

Ons model van de maand september houdt van kort haar, maar het moet wel sprekend zijn! Nou daar gaan wij als team wat moois van maken. Het haar van Nicole hebben we geknipt, gepoint, geschoren, gekleurd en gestyld. De contouren zijn geschoren met de tondeuse en de langere lengtes bovenop gepoint en luchtig gemaakt met de 3 dubbele klikscharen. We hebben Nicole lichter gemaakt met daarover heen een Icy blonde tint, zodat de kleur helder en sprankelend wordt. Het is een perfecte coupe voor haar, niet standaard en allerdaags!

Reactie Nicole

Ontzettend leuk om uitgekozen te worden voor dit alles! Haren erg blij mee, kleding die mij mij past en Roeban is een goede fotograaf. Dank jullie allen.

Kleding

De kleding die Nicole draagt is een set van het merk Glam uit de collectie van Paradoxx. Deze set is gemaakt van travelstof. Het lederlook jasje met sjaal maakt de set helemaal compleet. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46. Ingetogen, vrouwelijk, kwaliteit en comfortabel!

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *