Overdagorkest

Nieuw bij Amphion: Overdagorkest

Speel jij een muziekinstrument en wil je graag sámen met anderen muziek maken? En doe je dit liever overdag dan dat je ’s avonds laat nog de deur uit moet? Kom dan spelen in Het Overdagorkest onder leiding van dirigente Ellen Zijm.

Het Overdagorkest is geschikt voor spelers van alle niveaus en alle instrumenten zijn welkom: viool, blokfluit, dwarsfluit, gitaar, piano, accordeon, hobo, klarinet, fagot, panfluit en meer. Het orkest speelt op maat gemaakte arrangementen, zodat iedereen mee kan doen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al in een ander orkest speelt, maar graag vaker muziek wil maken.

Het orkest speelt muziek uit het genre klassiek, licht-klassiek, filmmuziek en maakt uitstapjes richting bijvoorbeeld klezmer, tango, popmuziek en volksmuziek. De nadruk ligt op plezier, gezelligheid en samenspel. Een pauze inclusief koffie en thee is daarom inbegrepen!

Meer informatie
Het Overdagorkest start op 16 maart en is elke woensdag van 10:30 – 12:00 uur. Het gaat tot de zomer om een reeks van 12 lessen. De lessenreeks kost € 50 inclusief koffie en thee. Aanmelden via info@amphion.nl. Kijk voor meer informatie op amphion.nl.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *