Combitop

Nieuw in Doetinchem: Circle-Fit

‘We willen een gezonde levensstijl bereikbaar maken voor iedereen’

Circle-Fit is snel, effectief en leuk en vormt daarmee hét alternatief voor de sportschool. Op 30 november werd de derde vestiging van de snelgroeiende keten geopend in Doetinchem. De kracht zit in het onderscheidende en baanbrekende concept. Circle-Fit richt zich op een gezonde lifestyle in combinatie met de beste begeleiding en persoonlijke aandacht, heel anders dan bij een traditionele fitnessclub.

Frank Dijkman heeft een duidelijk doel voor ogen. De eigenaar en bedenker van Circle-Fit wil het verschil maken door mensen optimaal te bedienen. “We willen een gezonde levensstijl bereikbaar maken voor iedereen. Bereikbaar in tijd, prijs en trainingsgemak. Daar draait het allemaal om.”

Onbeperkt trainen vanaf slechts 7,49 per week

Gezondheid is een groot goed. Iedereen wil graag op een prettige manier oud worden. Gezond eten en voldoende bewegen horen daarbij. Dat laatste valt niet altijd mee. Circle-Fit heeft de oplossing in huis, een circuittraining van slechts dertig minuten per keer. “Je maakt een rondje op volledig geautomatiseerde apparaten en wordt persoonlijk begeleid in een rustige en vertrouwde omgeving.” De zeer geavanceerde apparaten zijn afgestemd op doelen en prestaties van het individu, er wordt dus maatwerk geboden. De manier van trainen is zeer uitdagend en voor iedereen geschikt. “Met twee rondjes van dertig minuten per week, behaal je het beste rendement en is er alle tijd om te herstellen. Maar je mag ook onbeperkt gebruik maken van de trainingsfaciliteiten. Het is net wat je wil.”

Apple/Tesla van het fitness!

Circle-Fit wil zo een structurele bijdrage leveren aan een blijvende verandering van je levensstijl. Maar er wordt ook nadrukkelijk rekening gehouden met persoonlijke behoeften, bijvoorbeeld als je wilt afvallen of juist een bepaalde spiergroep wil trainen om op goed trappen te kunnen lopen. De innovatieve apparaten zijn daarvoor geschikt, ze werken met elektromotoren waardoor gelijk de juiste snelheden worden bereikt. Als je plaatsneemt, hoef je niets meer in te stellen. Het gaat allemaal automatisch en het is afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en trainingsdoelen. Circle-Fit wordt daardoor ook wel de Apple of Tesla van het fitness genoemd!

De openingstijden van Circle-Fit zijn zeer ruim. Je kunt iedere dag terecht van ’s morgens 7 tot ’s avonds 23 uur. Tussen 8 en 13 uur en 16 en 21 uur is er begeleiding door een coach, daarbuiten kun je onbemand trainen. De prijzen zijn opvallend aantrekkelijk. Zo is er al een abonnement vanaf 7,49 per week (dat is de helft van wat gangbaar is in de branche). En daarvoor kun je ook nog eens zo vaak als je wilt terecht.   

Contact

Voor meer informatie: www.circle-fit.nl

Als je op de site je gegevens achterlaat, krijg je een uitnodiging voor een vrijblijvende rondleiding.
Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen. Tot ziens bij:

Circle-Fit
Synagogenstraat 9B
7001 AG Doetinchem
T   088 2050328
E   doetinchem@circle-fit.nl
I    www.circle-fit.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *