beautyfabriek

Nieuw in Groenlo: De Beautyfabriek

Onderscheidend allround concept voor huid, haar en nagels

De Beautyfabriek heeft onlangs een nieuwe vestiging in het centrum van Groenlo geopend. Het allround bedrijf voor huid, haar en nagels was al te vinden in Doetinchem en Apeldoorn. Het vernieuwende concept voor vrouwen én mannen is nu ook goed bereikbaar voor klanten uit Oost-Achterhoek (de omgeving van Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld, Winterswijk en Aalten). 

Het publiek heeft de Beautyfabriek omarmd, daardoor wordt ingezet op een verdere groei. Klanten komen uit het hele land, maar om de reistijd te verkorten is uitbreiding van het aantal zaken gewenst. “Vandaar ook de nieuwe vestiging in Groenlo. Daarmee kan een regiofunctie worden vervuld”, vertelt Anke Aalvanger van de Beautyfabriek.

Passie voor het vak

In Doetinchem ging de Beautyfabriek zeven jaar geleden van start. In 2017 volgde een vestiging in Apeldoorn. De formule, een eigentijds beautyconcept, blijkt een schot in de roos. De dienstverlening is compleet, servicegericht en staat op een hoog niveau. Passie voor het vak staat centraal. “De medewerkers maken de onderneming. Zij hebben veel kennis en kunde en willen de klant echt helpen met oplossingen op maat”, benadrukt Anke Aalvanger. “Klanten voelen zich te gast. Ze worden warm ontvangen en we nemen echt de tijd voor ze. Er is veel waardering voor de persoonlijke benadering en de sfeer in de zaak. Het zorgt voor beleving én ontspanning.”

Specialisaties

De Beautyfabriek beheerst veel disciplines en telt verschillende specialisaties. Je moet dan denken aan huidverbeterende behandelingen, haarkleuringen, het knippen van krullen en het toevoegen, verlengen of opvullen van haar. Professionele nagelbehandelingen, permanente make-up, spraytan, IPL oftewel definitief ontharen, het shapen van wenkbrauwen en Mesotherapy zijn andere onderdelen waarmee de Beautyfabriek klanten uitstekend kan bedienen. “We hebben werkelijk alles onder één dak, dat is wel zo prettig.”

Natuurlijke producten en gifts

Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken op het gebied van cosmetica, beauty en haarmode. “Onze medewerkers zijn goed opgeleid en er worden regelmatig trainingen gehouden om het hoge peil vast te houden en bij de tijd te blijven.” Het concept is trendsettend en loopt vaak op de muziek vooruit. De Beautyfabriek kiest voor een natuurlijke werkwijze, daarbij horen producten met hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten.

De merken Comfort Zone, Pixi en Keune spelen daarop in. Verder zijn er tal van modeaccessoires en cadeauartikelen verkrijgbaar, bijvoorbeeld van het luxe merk Balmain Paris Hair Couture. Een ontspannende gezichtsbehandeling, een mooie make-up, haarproduct of een cadeaubon voor het volgende bezoek aan onze salons; het zijn stuk voor stuk leuke gifts om weg te geven. Een cadeaubon van De Beautyfabriek is op alle locaties geldig en is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag.

Contact

De Beautyfabriek:
www.debeautyfabriek.nl
info@debeautyfabriek.nl

Met vestigingen in:

  • Groenlo, Beltrumsestraat 54, tel. 0544 461 553
  • Doetinchem, Waterstraat 9b, tel. 0314 643 434
  • Apeldoorn, Arnhemseweg 211, tel. 055 5332459

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *