Prentenboek in het Achterhoeks

Nieuw prentenboek in het Achterhoeks én in het Nederlands

Binnenkort verschijnt het tweetalige prentenboek Kikvos Kasper en d’n stork / Kikker Kasper en de ooievaar. Het kleurrijke prentenboek is geschreven in het Achterhoeks en voorzien van een Nederlandse hertaling.

Het aansprekende verhaal van Kikvos Kasper werd geschreven door Else Klomps uit Winterswijk, die tevens de illustraties maakte. Behalve verhalen voor kinderen schrijft ze ook korte verhalen voor volwassenen in het Achterhoeks. Verscheidene ervan zijn al gepubliceerd in Flonkergood, een jaarlijkse uitgifte van het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers om de streektaal te promoten. Recent verscheen een kinderverhaal van haar in ROET, Drents letterkundig tiedschrift.

Kikvos Kasper is een verhaal voor iedereen die van lezen of voorlezen houdt. Het boek, uitgegeven door uitgeverij Fagus (IJzerlo), telt 32 pagina’s en is voorzien van een stevige harde kaft. Bij het prentenboek horen twee filmpjes waarin het verhaal wordt voorgelezen; één filmpje voor de Achterhoekse versie en één filmpje voor de Nederlandstalige versie.

Vanaf begin november is Kikvos Kasper / Kikker Kasper leverbaar, ruim op tijd voor Sinterklaas en Kerst. Een origineel cadeau voor jong en oud!
Voor meer informatie kan men een mail sturen naar elsesboeken@gmail.com

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *