Welkoop Eibergen

Nieuwe locatie voor Welkoop Eibergen

Een groter assortiment en nog meer service

Welkoop Eibergen aan de Beltrumseweg is niet meer. De locatie die bij menig Eibergenaar in het geheugen gegrift staat was jarenlang de plaats waar men terecht kon voor alles rondom tuin en dier. Ook bedrijfsleider Patrick Ebbers weet niet beter. “Ik weet eigenlijk niet anders dan dat de Welkoop op deze locatie zat. 42 jaar geleden nam mijn vader het over van de For Farmers Coöperatie, in 2008 nam ik het over.” Het werd tijd voor iets nieuws. 23 september opende de nieuwe winkel aan de Nijverheidsstraat.

Heeft u een huisdier en/of een tuin dan bent u vast eens in een Welkoop geweest. Het is bij uitstek de winkel met een ruim assortiment op dit gebied. Alles voor het onderhouden of verbouwen van de tuin en het hebben van huisdieren is te vinden in deze winkels. Welkoop Eibergen verhuisde afgelopen maand naar een nieuwe locatie. In het pand dat anderhalf keer zo groot is als het vorige pand, kan Ebbers met zijn team de klant nog beter voorzien van zowel producten als services. Ook de uitstraling van de winkel is totaal vernieuwd. “We zijn een van de eerste in de regio met deze nieuwe uitstraling. Het is moderner en frisser. Er zijn ruimere paden en ook een groter assortiment.”

Zo heeft bijvoorbeeld de kledingafdeling een grote ruimte gekregen. “We hebben een ruimer aanbod kleding. Niet alleen werkkleding, maar ook vrijetijdskleding is voldoende aanwezig.” Niet alleen heeft de klant meer keuze, ook zorgen Ebbers en zijn team ervoor dat de klant  direct aan het werk kan. “Wanneer je iets op internet bestelt, krijg je een doos geleverd en moet je het product zelf in elkaar zetten. Als je gereedschap of een andere machine bij ons koopt, zorgen we ervoor dat je deze startklaar mee naar huis krijgt. Kun je meteen aan de slag!”

Niet alleen op het gebied van producten biedt Welkoop Eibergen extra services. De winkel aan de Nijverheidsstraat is voorzien van een dogwash en een behandelkamer. “De dogwash hadden we natuurlijk al. Daarin kan men zelf, in twintig minuten, de hond komen wassen. “Maar we hebben nu ook een behandelkamer en twee paraveterinairen in huis. Bij hen kun je terecht voor alle vragen en kleine zaken rondom huisdieren. We zijn geen dierenarts, maar we hebben wel veel kennis in huis. Kleine behandelingen als het knippen van nagels, een vachtcontrole en een vakantiecheck kun je bij hen laten doen.”

In de aankomende tijd staan nog meer veranderingen op de planning. “Aan de lange zijde van de nieuwe winkel wordt nog een kas gebouwd. Zodat ook de planten een mooie ruimte hebben. Met daarin natuurlijk een aangenaam klimaat voor plant en klant.”

Benieuwd naar de nieuwe winkel? Welkoop Eibergens is te vinden aan Nijverheidsstraat 10, 7151HN Eibergen.

toevoegen onder deze foto:   Patrick en Soraya, een van de twee paraveterinaire medewerkers.

overzicht van de winkel, tijdens de inrichting

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *