Nieuwe versie Midzomernachtsdroom urgenter dan ooit

Nieuwe versie Midzomernachtsdroom urgenter dan ooit

Twee jaar leven met beperkingen op het gebied van vrijheid en intimiteit. Het inspireerde de makers van het nieuwe grootse theaterspektakel Midzomernachtsdroom dat maar liefst drie dagen, van 26 t/m 28 mei, op de planken van Amphion staat. Toneelgroep Oostpool, Introdans en Phion bundelen hun krachten voor deze spectaculaire bewerking van het klassieke Shakespeareverhaal waarin ze op grootse wijze weer laten voelen wat nabijheid is.

Het collectief verlangen naar intimiteit en de drempel om hierover te praten maken deze nieuwe versie van Midzomernachtsdroom uitgevoerd door de drie topgezelschappen uit het oosten urgenter dan ooit. Nu de deuren van de theaters weer open zijn is het tijd om te voelen! “In deze vreemde tijd verlangen we enorm naar feestelijkheid en fysiek contact en dat is precies wat Midzomernachtsdroom brengt. Alle remmen gaan nu los. Deze Midzomernachtsdroom wordt een feest vol sensualiteit en zwetende lijven. We gaan het leven, de liefde en de lust vieren.” aldus Daria Bukvić, regisseur en artistiek directeur van Toneelgroep Oostpool.

Deze volledig nieuwe versie van de beroemde Shakespeare klassieker speelt zich af in een Athene waar het leven voornamelijk draait om productief zijn. Er geldt al 30 jaar een verbod op slapen in de stad. Op zoek naar vrijheid, verbondenheid en intimiteit proberen vier jonge geliefden te ontsnappen aan deze door oudere generaties opgelegde regel en vluchten het bos in. Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische boswezens en een club toneelspelers, geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde.

De cast met meer dan 40 performers nemen je mee in een hallucinerende vertelling boordevol persiflages op romantische tienerseries en sociale media jargon. Shakespeare is actueler dan ooit in deze betoverende kleurenexplosie.

Meer info en tickets: amphion.nl

Amphion

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *