Nieuwsgierig naar innovaties? Kom werken bij Giesen Coffee Roasters!

Innovatie is bij Giesen Coffee Roasters uit Ulft niet alleen een woord, maar een doel op zich dat ze bedrijfsbreed dragen. Met heel veel enthousiasme produceren ze de beste koffiebranders van de hoogste kwaliteit voor winkels, koffiebranderijen en industriële doeleinden. Hun focus ligt behalve op de productie van koffiebranders van de hoogste kwaliteit, ook op de tevredenheid van de klant. Niet meer, maar zeker ook niet minder. Om die tevredenheid te bereiken, werken ze samen met een enthousiast support team.

Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het supportteam is Giesen Coffee Roasters één van de topmerken in koffiebranders. Zelfs met dertig jaar ervaring blijft het familiebedrijf focussen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en het toepassen van de nieuwste technieken. Nieuwsgierigheid naar de nieuwste innovaties in combinatie met Nederlandse nuchterheid blijken de juiste ingrediënten voor een succesformule.

Inmiddels worden de branders van Giesen Coffee Roasters gebruikt door barista’s en koffiebrandkampioenen over de hele wereld.  “Daar zijn ze super trots op. Door nieuwe technieken toe te passen, produceren we koffiebranders waarmee je met meer controle koffie kunt branden dan met elke andere koffiebrander in de markt”, vertelt een medewerker.

Als fabrikant van professionele koffiebranders die uitblinken in kwaliteit, uitstraling en functionaliteit, staat het bedrijf voor het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het supportteam. Ook al is Giesen Coffee Roasters een welbekend merk, de sfeer binnen het bedrijf blijft gemoedelijk en ze behouden hun no-nonsense aanpak.

Stroomlijnen

Bij het maken van een koffiebrander komt veel kijken. Denk aan productie, sales en het transport. Voordat er prototypen of koffiebranders gebouwd kunnen worden, zorgen de medewerkers op kantoor ervoor dat alle voorbereidende taken zijn volbracht. Van hieruit wordt hard gewerkt om alle processen te stroomlijnen.

“Bij ons komen alle ideeën samen; van het bestellen tot het uitvoeren. Hier horen veel verschillende werkzaamheden bij, zoals het vertalen van tekeningen naar artikelen, contact met leveranciers en de planning. Alle aspecten bij elkaar zorgen voor een flinke uitdaging”, vertelt een medewerker. Daarvoor is wilskracht, inzettingsvermogen en creativiteit nodig. “Door ‘out of the box’ te denken, kom je vaker tot goede oplossingen. Ook is een flinke dosis humor belangrijk.”

Versterken team

Op dit moment is Giesen Coffee Roasters voor het versterken van het team op zoek naar verschillende nieuwe mederwerkers:

*een php-developer

*een project coördinator

* een service planner

*een constructief tekenaar machinebouw

Wil jij ook deel uitmaken van dit team? Solliciteer! Ook starters en schoolverlaters worden nadrukkelijk verzocht om te solliciteren.

Wil je meer weten over Giesen Coffee Roaster? Bezoek dan: giesen.eu

Kijk voor meer informatie over de vacatures op werkenbijgiesen.nl/ of bel +31 (0) 315 74 50 20.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *