Nijkamp Uitvaartzorg

Nijkamp Uitvaartzorg, goede zorg begint met echte aandacht

Persoonlijk contact, vierentwintig uur per dag bereikbaarheid, meedenken met de nabestaanden, flexibiliteit en transparantie. Dat zijn de kernwaarden van Nijkamp Uitvaartzorg. De uitvaartorganisatie beschikt over een eigen drukkerij met dtp-afdeling in Enter en uitvaartcentrum Salem in Eibergen waar meerdere opbaarruimtes zijn. Per 1 januari 2022 is Nijkamp Uitvaartzorg overgenomen door Rudy Agelink en Janine van Braam. Zij werken al jaren bij Nijkamp Uitvaartzorg.

Nijkamp Uitvaartzorg is een full service uitvaartorganisatie, ” vertelt Janine. ,,We werken in Twente en de Achterhoek en doen alles wat we kunnen om het afscheid zo uit te voeren dat het helemaal aan de wensen van de nabestaanden voldoet. In ons nieuwe logo symboliseren de keien ons fundament, het water de verbinding tussen Twente en de Achterhoek. De boom staat symbool voor de cirkel van het leven: van geboorte tot overlijden. ”

Het eerste contact

Een melding van overlijden begint meestal met een telefonische melding bij de dienstdoende uitvaartleider die vierentwintig uur per dag bereikbaar is. “We kunnen dan meestal al binnen twee uur na het eerste telefoongesprek bij de nabestaanden zijn om de overledene te verzorgen en de wensen door te spreken,” vertelt Rudy. De gediplomeerde uitvaartleiders zijn in het Register Uitvaartleiders opgenomen en dragen de titel RU. Zij onderhouden hun kennis door permanente educatie. Nijkamp Uitvaartzorg   beschikt over het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. ,,Een waarborg voor kwaliteit,” legt Janine uit.

Wensen vervullen

In alle gesprekken na overlijden staan wensen van de overledene en nabestaanden centraal. Je in een ander kunnen verplaatsen is belangrijk in de uitvaartbranche. ,,In principe is veel mogelijk,” vertelt Janine. ,,We denken altijd mee. Een afscheidsdienst in een tent in de achtertuin, bepaalde hapjes, broodjes, livemuziek… Het kan in principe allemaal. De enige voorwaarden zijn dat het respectvol en voor ons realiseerbaar moet zijn. We geven vooraf altijd een kostenopgave, Het mag niet zo zijn dat nabestaanden onverwacht met hoge kosten geconfronteerd worden.”

Uitvaartcentrum Salem

Het hoofdkantoor van Nijkamp Uitvaartzorg is gevestigd in  Enter. ,,Daar worden onder meer rouwkaarten, advertenties, en gedachteniskaartjes vormgegeven en gedrukt.” zegt Rudy. ,,Zo kunnen we flexibel meedenken, rouwkaarten drukken in het weekend, of snel een aanpassing doen aan een kaart.”
In het centrum van Eibergen, aan de Wemerdijk 8, beschikt Nijkamp Uitvaartzorg over Uitvaartcentrum Salem, waar meerdere opbaarruimtes zijn waar nabestaanden vierentwintig uur per dag terecht kunnen. ,,Die ruimte is dan voor even van de nabestaanden,” zegt Janine. ,,Ze kunnen zich daar echt thuis voelen. In het uitvaartcentrum kunnen ook koffietafels en afscheidsdiensten worden gehouden.”

Voor informatie is Nijkamp Uitvaartzorg telefonisch bereikbaar op 0545 471900 en natuurlijk staat er ook veel informatie op de website: www.nijkampuitvaartzorg.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *