fatbikers bij Route Wenters

Nu ook hippe stoere Fatbikes bij Route Wenters

Route Wenters is klaar voor het nieuwe seizoen. Naast E-choppers worden er voortaan ook Fatbikes verhuurd. Het gaat om hippe stoere exemplaren met dikke banden in verschillende kleuren. “De helmplicht geldt niet voor Fatbikes”, vertelt Bob de Jongh van Route Wenters. Voor de E-choppers geldt sinds 1 januari wel een helmplicht. Daar heeft De Jongh een goede oplossing voor gevonden. “We hebben de beschikking over een coole helm, een lichtgewicht die er ook nog eens leuk uitziet.”

Route Wenters is onderscheidend en vernieuwend. Klanten zijn enthousiast over het aanbod en de persoonlijke aanpak. Het resulteert in een hoog waarderingscijfer: 98 procent van de reviews scoort 5 van de 5 sterren. De E-choppers (Harley en Duo) en Fatbikes van Route Wenters zijn geschikt voor jong en oud. De E-choppers kunnen worden voorzien van een kinderzitje.

Mooiste plekjes

Ze rijden ongeveer 25 kilometer per uur en zijn uitgerust met een navigatiesysteem voor de leukste routes. “Zo kom je op de mooiste plekjes én terrasjes. Het is ook mogelijk om met een gids te boeken en een combinatie qua huren (Fatbike & E-Chopper) is ook mogelijk.”

De Fatbikes zijn bij Route Wenters te koop.

Meer informatie

Route Wenters
Stationsstraat 33
7101 GH  Winterswijk
W: www.routewenters.nl
E: info@routewenters.nl
T: 0543-234900

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *