Nu ook kurkvloeren en duurzaam ecologisch verbouwen

U kon er al terecht voor keukens en badkamers en sanitair. Maar vanaf 1 december is de showroom van BK Keukens en Baderie Doetinchem uitgebreid met de onderdelen kurkvloeren en duurzaam ecologisch verbouwen. “De doelstelling hiervoor groeit. We willen met een deskundige advies en prima producten mensen de helpende hand bieden”, vertelt Wouter Barink. Hij is samen met Arjan Kiers eigenaar van het bedrijf.

Een bezoek aan BK Keukens en Baderie Doetinchem is beslist de moeite waard. Zeker nu de showroom een impuls heeft gekregen. Er is een aparte afdeling gecreëerd waar kurkvloeren en duurzaam ecologisch verbouwen aan bod komen. “We bieden nu een nog completer totaalconcept. Van idee, advies, afbouw tot de afwerking kunnen klanten bij ons terecht. Zowel voor kleine als grote verbouwingen. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk en praktisch.”

Kurkvloer.nl

Barink en Kiers pakken het grondig aan. Ze gaan voor hoogwaardige producten van topmerken, een gedegen advies, maatwerk en sterke service. De ondernemers gelden als specialisten in hun vakgebied. Daarbij hebben ze vanaf 1 december een plek ingeruimd voor kurkvloeren. “We zijn nu dealer van kurkvloer.nl”, legt Wout ter Barink uit. De gerenommeerde groothandel bestaat al 80 jaar en werkt met verkooppunten. “Het verkooppunt in Doetinchem was gevestigd in de Havenstraat maar verhuist naar onze showroom. Verlijmde kurkvloeren hebben uitstekende, natuurlijke eigenschappen en groeien in populariteit. Met de toevoeging kunnen we klanten prima bedienen.”

Betaalbaar

Bij het onderdeel duurzaam en ecologisch verbouwen komt de jarenlange ervaring van Wouter Barink als aannemer goed van pas. Er bestaat grote behoefte aan kennis en kunde op dit gebied. Traditionele aannemers laten het thema links liggen, zegt Barink. “Het vooroordeel bestaat dat duurzaam en ecologisch verbouwen duur zou zijn. Wij bewijzen dat het juist heel betaalbaar is en veel voordelen biedt zoals een comfortabel binnenklimaat wat gunstig werkt voor de gezondheid. Maar het gaat ook gepaard met lage energielasten, de investering verdient zich dus terug.” Bij de uitvoering wordt gebruik gemaakt van materialen als kurk, vlaswol, schapenwol, houtvezelisolatie, cellulose, leemstuc en lijnolieverf. “Stuk voor stuk natuurlijke materialen met erg goede eigenschappen. We kunnen het een en ander laten zien ter inspiratie, ook aan de hand van referentieprojecten.”

Bent u benieuwd? Kom gerust eens kijken. Wilt u uitgebreid in gesprek? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.

Contact

Barink duurzaam wonen
Fabriekstraat 30
7005 AR Doetinchem
T: 0314 37 04 50
E: info@baderiedoetinchem.nl
W: www.barinkduurzaamwonen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *