Ode aan de jaren ‘70 in DRU Poppodium

Ode aan de jaren ‘70 in DRU Poppodium

De jaren ‘70 behoren tot de meest productieve en creatieve jaren uit de pophistorie. De periode bracht prachtige muziek en spraakmakende artiesten voort als David Bowie, Rod Stewart en Joe Cocker. Tijd voor een sprankelende en muzikale ode aan deze en andere beeldbepalende zangers en bands! Op zondag 18 september speelt Heroes of the 70’s in het DRU Poppodium.

Frontman Erik Hagelstein, die in 2021 de finale van The Voice senior bereikte, speelt met zijn geweldige Cry Me a River Band een nieuwe show met de beste rocksongs uit het fameuze decennium. Van Hotel California tot Sweet home Alabama, van Radar Love tot Sultans of Swing. Aangevuld in woord en beeld met legendarische herinneringen, zoals de autoloze zondag in 1973, wanneer Angie van The Rolling Stones in de Top 10 staat. Enkele jaren later breekt Herman Brood door met de LP Shpritsz met daarop zijn grote hit Saturday Night die op deze avond uiteraard niet ontbreekt. The Cry Me a River Band staat garant voor een onvergetelijke muzikale avond.

Informatie

Het concert begint om 15.30 uur in het DRU Poppodium. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.

www.dru-industriepark.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *