‘Oké café’ voor LHBTI+ met beperking/ASS!

Oké Café

“Oké cafés vallen onder COC/Zonder Stempel. Er zijn er in Nederland inmiddels al rond de 20, onze regio verdient er ook één. Er is samenwerking onderling en jaarlijks zijn er landelijke federatiedagen voor coördinatoren” zo stelt Gonny Spexgoor.

“Wij willen dit (unieke) café opzetten in Lichtenvoorde, 1x in per maand. Op dinsdag 5 juli om 19.30 uur openen we voor het eerst onze deuren, bij Den Diek. Deze groep wil gezien worden en meedoen in de samenleving, ondanks hun kwetsbaarheid. Daarom houden we een info avond om te onderzoeken of er draadvlak en animo is. We zijn afhankelijk van organisaties en vrijwilligers die zich willen inzetten hiervoor. We werken vanuit een bestaand concept!”

De invulling van de avonden worden overlegd met de deelnemers. Je kunt denken aan playback, muziek-quiz, spellen , thema enz.

‘Oké café’ wil laagdrempelig insteken, eenieder mag zijn wie die is. We willen verbinden. Wilt u meer weten? Kom dan naar de informatie avond op dinsdag 5 juli om 19.30 uur bij Den Diek in Lichtenvoorde.

Ienke Spoor-burgers en Gonny Spexgoor geven dan uitleg over het café. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar info@zo-eigen.nl  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *