Onbezorgd lachen met bartender en cabaretier Arjan Kleton

Arjan Kleton

Vergeet ‘Sluitingstijd’ met Nederlands grappigste barman.
Optreden en achter de bar staan, dat zijn Arjan Kleton zijn favoriete tijdsbestedingen. Eindelijk mag het weer en hij staat te springen om zijn voorstelling ‘Sluitingstijd’ – actueler kan het niet – op donderdag 3 februari te spelen bij Amphion in Doetinchem. Eindelijk valt er weer een avond onbedaarlijk te lachen!

Nog nooit is het woord sluitingstijd zo beladen en actueel geweest als de laatste tijd. Vaste sluitingstijd, avondklok; op afspraak winkelen en kunnen we nog een biertje bestellen? Bovendien leven we in Nederland sowieso nogal op de klok. Gelukkig vergeten we tijdens een avondje stappen wel allemaal de tijd. Naarmate de avond vordert, hoe minder de klok een rol speelt. In ‘Sluitingstijd’ neemt Arjan het publiek mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. In zijn tweede solo voorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier de hele zaal lachen om herkenbare, grappige, soms gênante, maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca.

Praktisch
Arjan Kleton staat donderdag 3 februari om 20:30 uur in de Rabobankzaal van Amphion op Hofstraat 159. Kijk voor informatie en tickets op amphion.nl/theater.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *