Ontdek werken in de zorg bij Sius!

Ontdek werken in de zorg bij Sius!

Sommige mensen hebben begeleiding en ondersteuning nodig om het leven te leiden dat ze willen en verdienen. Kunnen deze mensen op jou rekenen? Ontdek Sius. Wij zijn gepassioneerde zorgverleners die van nature gemotiveerd zijn om het leven van anderen kleur te geven. Bij Sius geloven we niet in een vaste aanpak voor iedereen, maar juist in een eigen aanpak voor elk uniek mens.

Uitdagend en divers

Sius is actief in de hele Achterhoek. Wij komen bij mensen thuis en hebben locaties om te wonen, werken en voor activiteiten. Onze zorgintensieve locaties spelen een cruciale rol in het ondersteunen van onder andere mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een meervoudige beperking. Een groot deel van deze cliënten is (bijna) volledig afhankelijk van anderen voor hun dagelijkse zorg en primaire levensbehoeften. Het bieden van zorg op deze locaties is uitdagend en divers, maar juist in die uitdaging ligt de betekenis en voldoening.

Werken op onze zorgintensieve locaties

Heb jij de juiste zorggerelateerde diploma’s of voel je dat werken met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een (meervoudige) beperking jouw roeping is? Dan zijn wij op zoek naar jou! We willen graag in contact komen met gemotiveerde zorgprofessionals die hun passie willen inzetten om anderen te ondersteunen. Wanneer je nog niet de juiste diploma’s hebt, biedt Sius een leerwerktraject aan. Dit betekent dat jij gedurende een opleiding meewerkt op onze locaties.

Inloopmoment

Wil je laagdrempelig kennismaken met Sius en/of meer weten over onze (zorgintensieve) locaties? Loop dan op donderdag 19 oktober van 09.00 – 11.00 uur binnen op het kantoor in Groenlo. Hier staan onze hr-medewerker, opleidingscoördinator en zorgmedewerker klaar om al je vragen te beantwoorden.

Plek voor nieuw zorgtalent

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Stuur een e-mail naar werken@sius.nl of bezoek onze website werkenbij.sius.nl voor alle vacatures en meer informatie over Sius.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *